De Pont Zomervlog # 7 (2020)

We volgen de opbouw van de nieuwe collectiepresentatie De Route Wordt Opnieuw Berekend. Bram kijkt samen met Marie José, hoofd educatie, naar The First People van Marlene Dumas.

Item bekijken

De Pont Zomervlog # 5 (2020)

Conservator Maria Schnyder neemt ons tijdens de opbouw van De route Wordt Opnieuw Berekend mee naar een nieuwe aanwinst: Les Morts poer Rire van Christian Boltanski.

Item bekijken

De Pont Zomervlog # 4 (2020)

Enthousiast vertelt conservator Maria Schnyder over de Clockshop van Job Koelewijn en de samenwerking met deze kunstenaar om de installatie op een hernieuwde manier te presenteren in de tentoonstelling De Route Wordt Opnieuw Berekend.

Item bekijken

De Pont Zomervlog # 3 (2020)

Bram volgt directeur Martijn in de opbouw van de nieuwe collectiepresentatie De Route Wordt Opnieuw Berekend. Martijn heet weer een oude bekende welkom: Catherine's Room van Bill Viola.

Item bekijken

De Pont Zomervlog # 2 (2020)

Bram volgt conservator Maria Schnyder tijdens de opbouw van de collectiepresentatie De Route Wordt Opnieuw Berekend en samen kijken ze naar de Grosse Geister van Thomas Schütte.

Item bekijken

De Pont-directeur fotografeert (2020)

Martijn van Nieuwenhuyzen directeur van museum De Pont in Tilburg werkte bijna dertig jaar als conservator bij het Stedelijk Museum in Amsterdam. Naast het maken van tentoonstellingen heeft Van Nieuwenhuyzen nog een grote liefde: fotografie. Omroep Tilburg interviewt hem hierover.

Item bekijken

Luc Tuymans in De Pont (2019)

Luc Tuymans keert na bijna 25 jaar terug in De Pont museum met de grote tentoonstelling "The Return". In deze video zie je hoe hij de werken zelf kwam installeren in het Tilburgse museum.

Item bekijken

Geen verdere content.

Geen afbeeldingen gevonden

Sluit Menu